עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    צהריים טובים אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: ששון   נשלחה ב01/01/2006, בשעה:18:06:53

נושא: לחמניות חלולות

גוף ההודעה:
אני לא מבין הרבה באפייי, אבל, התברר לנו (בעיקר לזוגתי) שיש השפעה של הגובה על האפיה והתפיחה. השאלה אם הגובה שהייתה בו שונה "מגובה פני הים" גרנו בארה"ב בגובה של 3500 רגל ובהתחלה אישתי האשימה את השמרים, הקמח (ואותי) בקושי שלה בהתפחת העוגות, "צורת העוגה" ואז התברר לה מחברים אמריקאים, שהכמויות לגובה שהיינו, מים, קמח ושאר המרכיבים צריכים להיות שונים. ואז "בה גואל לישראל"


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

לחמניות איטלקיות01/01/2006 : 18:06:53גבי
   לחמניות חלולות01/01/2006 : 18:06:53ששון   
      לחמניות איטלקיות02/01/2006 : 12:12:39גבי 
   לחמנית איטלקיות02/01/2006 : 12:15:07גבי 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים