עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    צהריים טובים אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: lini   נשלחה ב16/05/2006, בשעה:01:31:23

נושא: היי גלי...

גוף ההודעה:
בהסבר שנתת כרגע ללארה לא ציינת שצריך לאפות, אני ואת יודעות זאת, אבל תתפלאי כמה לא יודעות כי הן לא אופות או פשוט לא מתמצאות .
לציין שצריך לאפות, לציין ששופכים את המלית על ה 2/3 האפוי ולא על ה 1/3 האפוי שהוא נועד לפירורים .
מקווה שאת לא כועסת שאני מתקנת אותך פשוט אני רוצה שהמתכון שלך יהיה ברור לאחרות. דואגת לך, אחותי !!


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

עוגת גבינה עם פרורים 15/05/2006 : 01:31:23ליגל
   עוד שאלה בקשר לעוגה...15/05/2006 : 20:05:59Lara 
      ללרה - מה עושים עם הבצק15/05/2006 : 21:15:46galitgrinberg 
         היי גלי...16/05/2006 : 01:31:23lini   
            תודה אבל גם במתכון זה מה שרשמתי..16/05/2006 : 08:24:13galitgrinberg 
               לא רשום שצריך לאפות את 16/05/2006 : 13:18:02Lara 
   כן מס' 26, הפעם הכנתי בעגולה חד פעמית15/05/2006 : 21:13:16galitgrinberg 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים