עוגת קרמל - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לשכבה הראשונה:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
½ כוס שמן
¾ כוס מיץ תפוזים
½1 כוסות קמח אוסם

לשכבה השנייה:
2 קצפת צמחית תלמה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 חבילות אבקת סוכר
מעט תמצית וניל

לשכבה השלישית:
9 כפות סוכר
9 כפות מרגרינה
3 כפות נס קפה
3 כפות מים
250 גר´ אגוזים קצוצים(או שבורים) גס  


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

שכבה ראשונה:
מקציפים 6 חלבונים+½1 כוסות סוכר
באותם מקצפים מקציפים את שאר החומרים(6 חלמונים, ½ כוס שמן, ½ כוס סוכר, ¾ כוס מיץ תפוזים, כוס וחצי קמח אוסם)
מוסיפים את הקצף לעיסה ואופים בחום בינוני .

שכבה שנייה:
מקציפים 2 חבילות קצפת תלמה+תמצית וניל+2 חבילות אבקת סוכר+2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מורחים על השכבה הראשונה ושמים במקרר.

שכבה שלישית:
בתוך סיק מרתיחים: 9 כפות סוכר+9 כפות מרגרינה+3 כפות נס קפה+3 כפות מים.
כשזה רותח מוסיפים 250 גר´ אגוזים קצוצים וממשיכים לבשל עוד מספר דקות.
מורידים מהאש ושופכים מיד על העוגה. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 05/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים