עוגת קרמל - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 60 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
לשכבה הראשונה: 6 ביצים 2 כוסות סוכר ½ כוס שמן ¾ כוס מיץ תפוזים ½1 כוסות קמח אוסם לשכבה השנייה: 2 קצפת צמחית תלמה 2 כפות אינסטנט פודינג וניל 2 חבילות אבקת סוכר מעט תמצית וניל לשכבה השלישית: 9 כפות סוכר 9 כפות מרגרינה 3 כפות נס קפה 3 כפות מים 250 גר´ אגוזים קצוצים(או שבורים) גס תמונת המתכון: לחץ להגדלה |
שכבה ראשונה: מקציפים 6 חלבונים+½1 כוסות סוכר באותם מקצפים מקציפים את שאר החומרים(6 חלמונים, ½ כוס שמן, ½ כוס סוכר, ¾ כוס מיץ תפוזים, כוס וחצי קמח אוסם) מוסיפים את הקצף לעיסה ואופים בחום בינוני . שכבה שנייה: מקציפים 2 חבילות קצפת תלמה+תמצית וניל+2 חבילות אבקת סוכר+2 כפות אינסטנט פודינג וניל מורחים על השכבה הראשונה ושמים במקרר. שכבה שלישית: בתוך סיק מרתיחים: 9 כפות סוכר+9 כפות מרגרינה+3 כפות נס קפה+3 כפות מים. כשזה רותח מוסיפים 250 גר´ אגוזים קצוצים וממשיכים לבשל עוד מספר דקות. מורידים מהאש ושופכים מיד על העוגה. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 05/05/2005. |