בראוניס - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
100 גר´ חמאה
100 גר´ שוקולד מריר
1 כוס סוכר
1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
½ כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית ווניל
2 ביצים
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1. מחממים את התנור לחום בינוני, ומשמנים תבנית מרובעת 20X20.
2. ממיסים את החמאה והשוקולד (אפשר במיקרוגל), ובוחשים בקערה. מוסיפים את כל שאר החומרים, מלבד הביצים, ובוחשים היטב.
3. מוסיפים את הביצים, ובוחשים שוב לאיחוד כל החומרים.
4. יוצקים את הבצק לתבנית המשומנת ואופים בין 30 ל-45 דקות. בודקים את הבראוניז ע"י נעיצת קיסם. הוא צריך לצאת נקי. חשוב שלא לייבש מדי את הבראוניז, אלא להשאירם לחים ועסיסיים.
מוציאים מהתנור, מצננים וחותכים.
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים