עוגיות פאדג´ שוקולד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  24  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 כוס קמח
½ כפית אבקת אפייה
½ כפית מלח
120 גר´ חמאה רכה
½ כוס דחוסה סוכר חום
½ כוס סוכר לבן
1 ביצה (גודל 1)
1 כפית תמצית ווניל
50 גר´ שוקולד מריר מומס ומצונן
200 גר´ שוקולד מריר קצוץ
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1. מנפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח לקערה.
2. בקערת המיקסר מקציפים את החמאה עם 2 סוגי הסוכר עד לקבלת תערובת קלה ונפוחה. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים.
3. במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח ב-2 פעמים, מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים. מצננים במקרר כ-15 דקות ויוצרים גליל באורך 30 ס"מ. עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר לשעתיים.
4. מחממים תנור לחום בינוני, חותכים את הגליל ל-24 פרוסות, מגלגלים כל פרוסה לכדור ומניחים על נייר אפייה במרחק 5 ס"מ בין העוגיות.
5. אופים 14 דקות, או עד שכשנוגעים בעוגיה עם האצבע נותר שקע קטן. לא לאפות יתר על המידה. מוציאים ומצננים כ-2 דקות, מעבירים לצינון מלא על רשת צינון. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים