פשטידת פטריות ותפ"א - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
3 תפו"א גדולים מבושלים
קופסת פטריות שמפיניון
בצל בינוני חתוך לקוביות
1/2 שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/2 חב´ חמאה
5-7 כפות קמח תופח 
מחממים את התנור לחום של 180 מע´. מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב עדין, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-3 דק´. מועכים את התפו"א עם החמאה, ומוסיפים את הפטריות, ומערבבים .
מוסיפים את השמנת מתוקה,מערבבים ומוסיפים בהדרגה את הקמח תוך ערבוב( בהתחלה 5 כפות, את השאר מוסיפים במידה וצריך), הבלילה צריכה להיות סמיכה אך לא יותר מידיי. מעבירים לתבנית משומנת, ואופים בין 30 ל- 40 דק´. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י iris1811 בתאריך 18/08/2005.


כניסה לאתר המתכונים