עוגת דבש ותפוחים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  2  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  15 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 כוס דבש נוזלי
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כוס בירה שחורה
1 כוס שמן
350 גרם קמח תופח
½ כפית קינמון
קורט ציפורן טחון
1 כפית אבקת סודה לשתייה
2 תפוחים, קלופים ומגוררים גס

2 תבניות כיכר אינגליש קייק חד פעמיות באורך 30 ס"מ, משומנות היטב. 
1. מחממים תנור לחום בינוני (175 מעלות). שמים בקערת המערבל את הדבש, הסוכר, הביצים, הבירה והשמן ומקציפים 2 דקות.

2. מוסיפים את הקמח, הקינמון, הציפורן ואבקת הסודה לשתייה ומערבלים עוד 2 דקות. מוסיפים את התפוחים ומערבלים דקה נוספת. יוצקים לתבניות ואופים עד שהעוגות ישחימו, וקיסם הננעץ במרכזן ייצא יבש. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/12/2005.


כניסה לאתר המתכונים