עוגת קרם שניט (נפוליון) - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  75 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 דפים לקרם שניט (טריים מקונדיטוריה)
2 קופסאות אינסטנט פודינג בטעם וניל
2 כוסות חלב
2 מיכלי שמנת מתוקה – אפשר גם ריץ´
לזרייה:
אבקת סוכר 
להקציף יחד הפודינג , החלב והשמנת במערבל, עד לקבלת קרם יציב.
להניח דף אחד על מגש מתאים מרופד במפית נייר , עם הצד המחוספס כלפי מעלה.
למרוח את הקרם בצורה אחידה על כל הדף .
להניח מעל את הדף השני עם הצד המחוספס כלפי הקרם. להדק בזהירות.
לצנן במקרר לכמה שעות עד שהקרם מתגבש.
בעזרת סכין עם שיני מסור עדינות, לחתוך בזהירות לריבועים בגודל הרצוי.
לפזר מעל אבקת סוכר.
לשמור במקרר עד שמתחסל. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים