עוגת פודינג שוקולד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
קבוצה i:
1 כוס קמח
2 כפיות רסק תפוחי עץ טבעי
½ כוס מים
1/8 כפית מלח
2/3 כוס סוכר (רצוי דמררה)
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קקאו
2 כפיות אבקת אפיה

קבוצה 2:
2/3 כוס סוכר חום
¼ כוס קקאו
¾1 כוסות מים חמים 
מערבבים את החומרים מהקבוצה הראשונה היטב ושופכים לתבנית אפיה מרובעת (אחת הצלעות 20 ס"מ).
מערבבים את הסוכר והקקאו מקבוצת החומרים השניה, ובוזקים על התערובת. יוצקים את המים החמים מעל כל השטח העליון של התערובת שבתבנית.
אופים בחום בינוני בערך 45 דקות.
החלק המיימי העליון שוקע דרך העוגה ויוצר את שכבת הפודינג התחתונה של העוגה.
העוגה הזו עשירה כל-כך שקשה להאמין שאין בה כלל שומן או ביצים.
עדיף להגיש את העוגה אחרי שהתקררה לילה במקרר, אבל אפשר לאכול אותה בטמפרטורת החדר, או אפילו חמה (אם אי אפשר לחכות).
העוגה טובה גם לאחר כמה ימים (למרות שאצלי בבית לא שרדה יותר מיומיים!!)
רצוי שלא להקפיא את העוגה, אם מקפיאים אותה הפודינג הופך מאוד מיימי. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 18/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים