עוגת קרם עם ציפוי קרם טופי - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  8  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לעוגה:
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
1 חבילה אבקת פודינג שוקולד

לקרם:
1 שמנת מתוקה 250 גרם
1 חבילה אבקת פודינג וניל
¾ כוס חלב

לציפוי:
100 גרם חמאה
50 גרם שוקולד לבן
50 גרם שוקולד חלב
2 כפות סוכר
2 כפות חלב
2 כפות שרי 
לעוגה:
מחממים את התנור ל 160 מעלות
מפרידים בן החלבונים לחלמונים,
מקציפים את החלבונים (הלבן) יחד עם 6 כפות סוכר לקצף יציב.
מוסיפים את הפודינג שוקולד ומערבבים עד שכל הפודינג מתערבב עם החלבונים. מקפלים את החלמונים לתוך החלבונים ומערבבים בתנועות עגולות (קיפול) עד שכל החלמונים מתערבבים יחד עם התערובת.
משמנים תבנית עגולה ומכניסים לתוך התנור למשך 30 דקות או עד שהעוגה יוצאת יבשה.
מניחים את העוגה בצד שתתקרר, בזמן שהיא מתקררת היא נופלת קצת ונוצר מהעוגה כמו צלחת (זה בסדר גמור).

לקרם:
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם האבקת פודינג וניל והחלב לקרם חלק. מצפים את העוגה הקרה עם הקרם.

לציפוי:
בסיר קטן או פינג´ן ממיסים על אש קטנה את המרכיבים של הציפוי, עד שנהיה ציפוי חלק ויפה. נותנים קצת להתקרר לציפוי ומצפים על הקרם שעל העוגה. מכניסים למקרר לכמה שעות טובות.

בתאבון. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 18/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים