גלידה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  6  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 חבילות קצפת, של ריץ
4 יחידות ביצה, מופרדות
¾ כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות נס קפה
1 חבילה שוקולד מריר, מגורר
100 גרם דובדבן, או אגוזים, או פיסטוק וכדומה 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

בקערה אחת להקציף את הריצ´ ואת הסוכר. בקערה שניה להקציף את החלבונים. לערבב ביד בעדינות את שתי הקערות. להוסיף את החלמונים ואת תמצית הוניל ולהקציף קלות הכל: זהו בסיס הגלידה.
להוסיף 2 כפיות קפה נמס ו- 1 חב´ שוקולד מגורר.
מי שאוהב יכול להוסיף דובדבנים או אגוזים ולגוון כיד הדמיון.
לגלידה בטעם פירות הוסיפו 1 קופסה של תרכיז קפוא פריגת.

להכניס למקפיא לפחות לשש שעות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 27/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים