סורבה אננס - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 אננס גדול
סירופ סוכר מ-2 כוסות מים ו-5 כפות סוכר
מיץ מחצי לימון
3 כפות קירש 
1. מורידים את ראש האננס ושומרים. מוציאים בסכין חדה את בשר האננס ושומרים את הקליפה שלמה במקפיא.
2. קוצצים את בשר האננס(ללא החלק המרכזי הקשה). שמים במעבד המזון. מוסיפים מיץ לימון וקירש ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים סירופ סוכר לפי
הסמיכות והמתיקות הרצויה.
3. מעבירים למכונת הגלידה ומקפיאים. מגישים בתוך גביע קליפת האננס עם המכסה מראש האננס. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 27/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים