עוגיות שיבולת שועל - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  50  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
· 2 כוסות שיבולת שועל (קווקר) אינסטנט
· 1 כוס קמח
· 2 כפיות אבקת אפיה
· 2 כוסות סוכר
· 4 ביצים
· 200 גרם מרגרינה או חמאה מומסת
· חצי כוס חלב או מיץ כלשהו
· 2 כפיות תמצית וניל
· חצי כפית קינמון
· כוס אגוזים קצוצים דק
· כוס שוקולד צ´יפס 
1. מניחים בקערה את החומרים היבשים: קמח, קווקר, אבקת אפיה, סוכר, קינמון ואגוזים. מערבבים.
2. בקערה נפרדת מערבבים: ביצים, מרגרינה מומסת, חלב ווניל. יוצקים לתוך החומרים היבשים ומערבבים.
3. מרפדים תבנית אפיה שטוחה בנייר אפיה. יוצקים בעזרת כפיות תלוליות מן התערובת במרחק 3 ס"מ זו מזו. מפזרים את השוקולד צ´יפס על העוגיות ומהדקים אותם מעט לתוך הבצק.
4. אופים 15 עד 20 דקות בחום של 180 מעלות. לאחר הצינון מקבלים עוגיות פריכות ויבשות. מאחסנים בקופסה סגורה היטב. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 25/11/2005.


כניסה לאתר המתכונים