פשטידת בצל ופטריות - ללקק את האצבעות !!! - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
4 בצל גדול קצוץ
1 קפ´ פטריות קצוצות
3 ביצים מס´ 1
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קמח תופח
מלח, פלפל שחור
קורט מוסקט
200 ג´ גבינה מגוררת 
לטגן את הבצל לשקיפות ולהוסיף את הפטריות, לטגן עוד כמה דקות תוך כדי ערבוב ולצנן.
לערבב בקערה : ביצים, שמן, קמח תופח, תבלינים ו - 150 ג´ גבינה מגוררת.
לצקת לתבנית לא גדולה (משומנת) ולפזר מעל את שאר הגבינה.
לאפות בחום בינוני - גבוה כ 30 דקות.

בתאבון. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י lini בתאריך 24/03/2006.


כניסה לאתר המתכונים