עוגת באונטי (שוקולד וקוקוס) - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  15  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
6 ביצים
1 כוס סוכר
200 גר´ קוקוס
200 גר´ שוקולד
25 גר´ חמאה
1 מיכל שמנת מתוקה 
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים במערבל .
מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול עדינות.
מעבירים את הקצף לתבנית של פאי או לתבנית קפיצית בעלת קוטר של 26 אינצ´.
אופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שמזהיב. מוציאים ומצננים.
ממיסים את השוקולד עם החמאה ב"בין מרי" (סיר בתוך סיר), עד שהשוקולד נמס. מקררים.
מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני לשוקולד תוך כדי ערבוב.
מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים לתוכה את השוקולד המומס.
יוצקים את השוקולד על תחתית הקוקוס, מצפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר למשך לילה.

והרי לכם עוגת באונטי - ללקק את האצבעות !!!! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י adariko בתאריך 26/03/2006.


כניסה לאתר המתכונים