מאפינס שוקולד ופירות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  20 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
100 גרם חמאה
1 כוס סוכר, רצוי חום
2 ביצים
¾1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס צימוקים בהירים
½ כוס שזיפים מיובשים מגולענים וחתוכים לקוביות קטנות
3 בננות בשלות מעוכות למחית
3 כפות פצפוצי שוקולד צ´יפס [אבל לא מחייב]
½ כפית סודה לשתייה
1 גביע לבן 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1. מעבדים במעבד מסון את החמאה והסוכר.
2. מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב.
3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ותמצית הווניל ומוסיפים לתערובת החמאה.
4. מערבבים את יתר החומרים בקערה נפרדת ומוסיפים לתערובת.
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת יחידה.
5. מניחים מנג´טים [עטרות נייר] בתבנית שקעים וממלאים אותם עד גובה של 2/3.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
מוציאים מהתנור, מניחים עוד כשתי דקות לצינון ומשחררים מהתבנית. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י Lara בתאריך 30/04/2006.


כניסה לאתר המתכונים