עוגיות שוקולד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
3 ביצים מופרדות, חלמונים וחלבונים.
כוס סוכר.
4 כפות רום.
½1 כוס קמח.
קורט מלח.
250 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה.
3 כפות אבקת קקאו.
חופן אגוזי המלך - שבורים. 
1. להקציף בנפרד את הסוכר, החלבונים וכף רום לקבלת קצף אחיד.
2. להמיס באדים בסיר כפול את השוקולד, 3 כפות הרום הנותרות, חמאה ואבקת קקאו לקבלת קרם אחיד.
3. להוסיף לתערובת השוקולד את החלמונים בזה אחר זה תוך כדי טריפה.
4. בקערה נפרדת לערבב את הקמח ואבקת האפייה עם קורט המלח.
5. להוסיף את תערובת הקמח לקצף החלמונים ולערבב.
להוסיף את תערובת השוקולד ולערבב היטב.
| להוסיף את האגוזים ולערבב ידנית.
6. להניח לחצי שעה את התערובת.
לרפד את התבנית בנייר אפייה ולחמם את התנור ל-180 מעלות.
7. בעזרת שתי כפות ליצור עיגולים, אך ! לשמור על מרווחים בין "עוגיה-עוגיה" היות והן מתפשטות.
לאפות במשך 15 דקות.

ללקק ת´אצבעות.
בתאבון ! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י Lara בתאריך 22/05/2006.


כניסה לאתר המתכונים