עוגת בסקויט, קצפת ואגוזים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  40  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
400 גר´ בסקויט בטעם שוקו

100 גר´ שוקולד מריר
3 כפות קקאו
3 כפות סוכר
1/4 כוס יין מתוק
1/2 מרגרינה

4 חלמונים

4 חלבונים
3 כפות סוכר

2 קצפת ריצ´
3 כפות סוכר
2 כפיות נסקפה

כ-50 גר´ אגוזי לוז קלופים ומרוסקים 
לטחון את הביסקויטים ולסדר בתבנית חד פעמית גודל סטנדרט.

לערבב את הסוכר והקקאו בתוך סיר בישול בינוני, להוסיף את השוקולד והיין עד להמסה, אח"כ להוסיף את המרגרינה.

להוסיף את החלמונים לשוקולד לאחר שהתקרר.

להקציף את החלבונים עם 3 כפות סוכר.

לאחד את 2 התערובות ולשפוך על הביסקויטים שבתבנית ולשחק מעט עם מזלג, עד שהכל יתאחד.
להכניס לשעה למקפיא.

להקציף את הקצפות ריצ´ עם הסוכר והקפה ולמרוח על המוס שבתבנית.
לפזר מעל את האגוזים המרוסקים, ולשים במקפיא.
אפשר לזלף סירופ שוקולד.
עוגה טעימה מאד מאד מאד מאד! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אליש בתאריך 29/06/2006.


כניסה לאתר המתכונים