עוגת פרורים ממולאת גבינה ושמנת - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  16  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לבצק:
2 כוסות קמח תופח
2 חלמונים
200 גרם חמאה רכה
½ כוס סוכר
1 כף קליפת לימון מגוררת
למלית:
500 גרם גבינה לבנה 9%
¾ כוס סוכר
2 גביעי שמנת חמוצה של פעם
1 כף קליפת לימון מגורדת
2 מיכלים שמנת מתוקה
3 כפות סוכר 
מערבבים את חומרי הבצק, מחלקים את הבצק ל-2 ואופים בשתי תבניות נפרדות עד להזהבת הבצק.
מערבבים את הגבינה עם הסוכר, מוסיפים את השמנת החמוצה וקליפת הלימון.
מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות הסוכר ומקפלים לתערובת הגבינה. שמים על הבצק. מפוררים את בצק מספר 2 וזורים על העוגה. מקררים את העוגה במקרר. בתאבון 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י לילך סונגו בתאריך 24/04/2007.


כניסה לאתר המתכונים