עוגת גבינה אפויה קלה להכנה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לעוגה:

3 גביעי גבינת 5%
1 גביע שמנת חמוצה
3 כפות גדושות של קורנפלור
1 אבקת פודינג וניל
1 כף רום
6 חלמוני ביצה
6 חלבוני ביצה
כוס סוכר

לקרם:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב קר
1 אבקת פודינג וניל 
לעוגה:

לערבב את כל החומרים המיועדים לעוגה בקערה מלבד 6 חלבוני הביצה והסוכר.
להקציף 6 חלבונים + 1 כוס סוכר. לאחר ההקצפה להוסיף לקערה.
לערבב את הכל בעדינות.

לשמן תבנית עגולה (מס´ 26) ולשפוך את התערובת.

לחמם תבנית אפיה עם מים בחום גבוה התנור למשך 5 דקות.
להכניס את התבנית עם העוגה לתנור בתום ה- 5 דקות ולהמשיך את האפיה בחום גבוה לעוד 10 דקות. לאחר מכן להמשיך את האפיה בחום בינוני לעוד כשעה.

הקרם:

להקציף:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב קר
1 אבקת פודינג וניל

בתום האפיה להוסיף את הקרם מלמעלה ולשמור במקרר. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י esti1976 בתאריך 22/05/2007.


כניסה לאתר המתכונים