עוגת גבינה בקצפת עם שקדים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
בסיס אפוי לעוגה
1 ק"ג גבינה לבנה רזה
250 גרם סוכר
2 שקיות סוכר וניל
קליפת תפוז וקליפת לימון
מיץ מתפוז ומיץ מלימון
12 דפי ג´לטין
½ כוס יין לבן
125 גרם שקדים קצוצים
2 כוסות שמנת מתוקה
1 שקית פתיתי שקדים 
מניחים את בסיס העוגה על צלחת, שמים עליו מסגרת משומנת של תבנית קפיץ המכוסה בנייר פרגמנט בצידה הפנימי.

מערבבים היטב גבינה, סוכר, סוכר וניל, קליפה ומיץ מפרי הדר.

סוחטים את הג´לטין שהושרה וממיסים ביין לבן חם.

מוסיפים את השקדים והג´לטין הנמס לתערובת הגבינה. מקציפים את השמנת ומוסיפים בזהירות.

ממלאים בתערובת את מסגרת התבנית ושמים במקרר – מפזרים על העוגה שקדים קלויים ודובדבנים. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מאיה בתאריך 23/06/2007.


כניסה לאתר המתכונים