גלידת שוקולד ביתית עם עינוגי פקאן - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  30  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 שמנת מתוקה 32%
3 כוסות חלב מועשר 3%
100 גרם שוקולד מריר
2 כוסות עינוגי פקאן 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

ממיסים במקרוגל את השוקולד המריר עם החלב ומצננים.
מקציפים שמנת מתוקה ומוסיפים לתערובת השוקולד המומס.
יוצקים לתבנית מאורכת ומקפיאים.
כאשר התערובת מתחילה לקפוא מערבבים אותה שוב ומוסיפים את עינוגי הפקאן.
משתיחים שוב בתבנית, מחזירים למקפיא וזהו
הגלידה מוכנה לאחר 3 - 4 שעות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 31/12/2007.


כניסה לאתר המתכונים