בראוניז לפסח - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  5  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  35 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
חומרים:
200 גר´ שוקולד
200 גר´ חמאה
1/4 1 כוסות סוכר
4 ביצים
4 כפות קמח מצה
2 כפות קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
100 גר´ אגוזי מלך 
ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ולאפות למשך 25 דקות.
לקרר ולהגיש.

(מספר המנות הוא תלוי על פי הכמות שאתם עושים) 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י ketty3 בתאריך 04/11/2008.


כניסה לאתר המתכונים