סלט טרשי - | |||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
דלעת
כמה שיני שום פלפל אדום חריף פפריקה מלח מיץ לימון שמן |
לבשל קוביות גדולות של דלעת על אש נמוכה עד ריכוך.
לשפוך את המים ולמעוך את הדלעת. לכתוש כמה שיני שום ולהוסיף לדלעת + פלפל אדום חריף לפי הטעם, פפריקה, מלח, טיפה מיץ לימון, שמן ולערבב היטב. להגיש פושר. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י ofer בתאריך 19/09/2008 00:24:29. |