סלט טרשי - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
דלעת
כמה שיני שום
פלפל אדום חריף
פפריקה
מלח
מיץ לימון
שמן
 
לבשל קוביות גדולות של דלעת על אש נמוכה עד ריכוך.
לשפוך את המים ולמעוך את הדלעת.
לכתוש כמה שיני שום ולהוסיף לדלעת + פלפל אדום חריף לפי הטעם, פפריקה, מלח, טיפה מיץ לימון, שמן ולערבב היטב.

להגיש פושר. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י ofer בתאריך 19/09/2008 00:24:29.


כניסה לאתר המתכונים