סושי מאקי-אינסייד אאוט - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  6  מנות.        כשרות:  לא כשר.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
אורז לסושי
אצות לגלגול סושי
פילה טונה אדומה פרוס
אבוקדו מקולף
מלפפון פרוס
מחצלת גלגול מנוילנת
 
פורסים את האצה המיובשת על מחצלת הגלגול המנוילנת
מרטיבים מעט את קצות האצבעות ולוקחים חופן מהאורז הדביק אשר הכנו מראש
מפזרים את האורז במידה שווה על פני האצה המיובשת והופכים כך שהאורז חוצץ בין המחצלת לאצה
מרטיבים את האצבעות שוב, כדי להפטר מהדביקות
ממקמים בזריזות את פרוסות הטונה והמלפפון במרכז האצה בטרם יתייבש האורז ויקשה על פעולת הגלגול
מגלגלים בעזרת המחצלת תוך כדי הפעלת לחץ מתון מכל צידי המחצלת על מנת ליצור גליל אחיד.
מיישרים ומתקנים על פי הצורך.
פורסים על גבי הגליל פרוסות מהאבוקדו המקולף
מצמידים את האבוקדו אל הגליל בעזרת מחצלת הגלגול
מרטיבים מעט סכין חדה וחותכים את הגליל לשש עד שמונה חתיכות
הרטבת הסכין מסייעת לחיתוך נקי ומדויק של הגליל
את הסושי מומלץ להגיש עם מעט וואסבי, ג‘ינג‘ר כבוש וכמובן רוטב סויה
ניתן גם להוסיף מעט רוטב טריאקי להעשרת הטעם
בתיאבון
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 03/01/2009 14:47:33.


כניסה לאתר המתכונים