בלינצ´ס הונגרי - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  15  מנות.        כשרות:  לא ידועה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 ביצה
1 כוס קמח
1/2 כוס מי סודה
1/2 1 כוסות חלב
קורט מלח
קורט סוכר
מעט שמן לטיגון 
מערבלים במיקסר ביצה, סודה, חלב, קמח, מלח וסוכר עד שנוצרת בלילה חלקה ואחידה
בלי גושים.

מחממים 5 כפות שמן עד שהשמן רותח

שופכים את השמן לתוך קערית (המחבת נשאר בלי שמן)

יוצקים בעזרת מצקת מהבלילה למחבת (בכמות שתכסה בצורה דקה את המחבת). מסובבים את המחבת כך ששכבת הבלילה תתפזר באופן אחיד ותכסה את פני המחבת.

מטגנים את שני צידי הבלינצ´ס עד שמזהיבים.

ושוב חוזרים על הפעולה, עם כפית יוצקים שמן למחבת (מהקערית) מחממים.
את השארית מחזירים לקערה ושוב חוזרים על פעולת יציקת הבלילה

אם הבלילה סמיכה מדי מוסיפים נוזלים ואם היא דלילה מוסיפים עוד קמח.

ניתן למרוח בממרח שוקולד, ריבה, דניאלה, תבשיל תרד, פטריות מטוגנות בבצל וכו´. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אביבה רוזנבאום בתאריך 26/03/2009 10:17:18.


כניסה לאתר המתכונים