עוגת שוקולד אלופה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  10 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
מצרכים לעוגה :
4 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס שמן
½ מיכל שמנת מתוקה

מצרכים לקרם :
½ מיכל שמנת מתוקה
100 גר´ שוקולד מריר  
יש להכניס את כל המצרכים לכלי ולערבב באמצעות מיקסר ידני. לפי הסדר הבא:
ביצים, סוכר, קמח , שוקולית , שמן - לשפוך לתבנית מלבנית (אפשר עגולה (26)) ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות בערך כ- 40 דקות. יש לנעוץ קיסם ולבדוק שהעוגה יבשה.
הכנת הקרם: יש לשים את השמנת + 100 גרם שוקולד בסיר ולבחוש עד שהשוקלד נמס (על אש קטנה כמובן)
בעוד העוגה חמה לנעוץ בעוגה בעזרת מזלג מס´ חורים ולאחר מכן לשפוך את הקרם המוכן. (לפעמים לא צריך להשתמש בכל הקרם)  
מתכון זה נשלח לאתר ע"י birdi בתאריך 05/08/2009 21:53:25.


כניסה לאתר המתכונים