רצועות חזה עוף עם פול וגזר - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  5  מנות.        כשרות:  כשר בשרי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
כ-500 גר` חזה עוף טרי חתוך לרצועות עבות
כ-600 גר` פול ירוק קפוא
2 גזרים קלופים ומבושלים וחתוכים לקוביות
2 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות גסות
2 שיני שום גדולות פרוסות ומטוגנות מעט
2 כפות שמן זית
1 עגבניה חלוטה וחתוכה לקוביות
מלח פלפל
1 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

מתבלים את רצועות חזה העוף במלח ופלפל ומטגנים עם שמן הזית, מניחים בצד. מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט שמן זית עד להזהבה בהירה. בינתיים בסיר אחר מבשלים את הגזר בשלמותו כ-15-20 דקות או עד להתרככותו. מוציאים, מצננים וחותכים לקוביות. לתוך סיר שמים את הבצל הקצוץ שטיגנו, קוביות הגזר, פרוסות השום, הפול הירוק והעגבניה מוסיפים כ-2 כוסות מים ומתבלים במלח, פלפל, כורכום, כמון ופפריקה מתוקה. מערבבים מעט בעדינות ומבשלים את הירקות על אש בינונית כ-15 דקות. לאחר 15 דקות מוסיפים את רצועות החזה לתבשיל ומבשלים עוד כ-10 דקות עד להתאדות מעט של הרוטב. מורידים מהאש ומגישים בלווית הירקות המבושלים.

הערות monday:
מתכון קליל הכנה שבתוכו יש כבר ארוחה מושלמת !

וקישור למתכון: http://www.tapuz.co.il/blog/viewentry.asp?entryid=1576787

בתאבון לכולם
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י monday בתאריך 11/01/2009 20:40:03.


כניסה לאתר המתכונים