עוגת אגוזים לפסח - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  15  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
5 חלבונים
1 כוס סוכר
150 גרם שוקולד מריר
1 חבילת מרגרינה או חמאה
3 חלמונים
כפית נס קפה
כוס אגוזים
1 שמנת מתוקה 
מקציפים היטב 5 חלבונים וכוס סוכר עד לתערבות אחידה. מכניסים לתנור שחומם ל140 מעלות לשעה.
ממיסים על אש קטנה 150 שוקולד מריר יחד עם 200 גרם מרגרינה וכפית נס קפה. מורידים מהאש ולאחר דקה מוסיפים 3 חלמונים- מערבבים במהירות ומוסיפים את כוס האגוזים הקצוצים
מקציפים 3 חלבונים עם 3 כפות סוכר ומוסיפים בהדרגה לתערבות השוקולד.
מקציפים שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר ומצפים את העוגה.
להכניס למקרר,ולהגיש בהנאה!!
בהצלחה,ליאנה! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י ליאנה אלשווילי בתאריך 26/02/2012 10:59:46.


כניסה לאתר המתכונים