עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    לילה טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.





עוגת קדאיף

(מ"ס 637)   עוגת קדאיף זכה ל-5 כוכביםעוגת קדאיף זכה ל-5 כוכביםעוגת קדאיף זכה ל-5 כוכביםעוגת קדאיף זכה ל-5 כוכביםעוגת קדאיף זכה ל-5 כוכבים

כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  420 דקות.

מצרכים: אופן הכנה:

400 גר´ אטריות הדקות שיש (כמו למרק - האטריות מפסטה לא טעות)
50 גר´ מרגרינה בלי מלח
200 גר אגוזי מלך קטושים גס
3 חבילות שמנת מתוקה
½1 כוסות סוכר
½ כוס מים לסירופ
1 שקית איסטינג פודינג וניל
¼ כוס חלב.

תבנית של 20 על 30 

שוברים את האטריות בשקית המקורית שהיא עדיין סגורה בעזרת לחיצות ידיים
לא לצור אבקה אלא קטעים קצרים.
ומטגנים אותם עם המרגרינה בסיר רחב לצבע זהוב עמוק, אבל להיזהר לא לשרוף להוסיף את האגוזים ולטגן קלות.
על הגז מחממים מים עם הסוכר,(לא להביא לרתיחה) כשהסוכר נמס מוסיפים את האטריות ומניחים להתקרר.
מקציפים את השמנת עם החלב והאיסטינג לקצף נוקשה
לוקחים מחצית מאטריות (יכול להיות שהאטריות התקשו אז לפורר ביד)לשטוח
על תבנית, למזוג את הקצפת על האטריות ולשים את החצי השני של האטריות ולהדק. העוגה מוכנה רק אחרי 8 שעות כדי הקצף ירטבו את האטריות, לכן כדאי להכינה יום לפני. 

מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 06/01/2007.
שלח מתכון | צפה בכל המתכונים של מנהל האתר

קטגוריות נוספות:
מתכונים > עוגות בחושות
מתכונים > יום האם


הרשו לנו להציע:
ל-עוגת קדאיף בשמנת ישנה תמונה עוגת קדאיף בשמנת
 


שתף מתכון עוגת קדאיף בפייסבוק


דרוג המתכון

806 אנשים דרגו את המתכון בציון ממוצע של 5 מתוך 10.
דרג מתכון זה
גרוע12345678910מצויין

המרה מהירה של מידות

:טמפרטורה
F
C
:משקלים

:נפחים

עוד המרות בעמוד הטיפים

תגובות על המתכון ל


תגובה 8 - מאת:‏ 1. ‏ נשלח בתאריך ‏07/‏04/‏2013 בשעה 01:50.
1

תגובה 7 - מאת:‏ -1´. ‏ נשלח בתאריך ‏07/‏04/‏2013 בשעה 01:50.
1

תגובה 6 - מאת:‏ כרמית*. ‏ נשלח בתאריך ‏12/‏05/‏2009 בשעה 22:51.
טעם המתכון:  (1)
חבל שלא ציינת שבניגוד לאיטריות קדאיף אמיתיות שלא צריכות בישול מקדים, איטריות אלו של המרק חייבות מעט בישול כי הן יצאו נוקשות למדי וקשות ללעיסה.

תגובה 5 - מאת:‏ ספיר*. ‏ נשלח בתאריך ‏11/‏10/‏2008 בשעה 21:08.
אני אוהבת מאוד עוגת קדאיף

תגובה 4 - מאת:‏ דודי האופה מגן יבנה*. ‏ נשלח בתאריך ‏16/‏02/‏2008 בשעה 05:33.
טעם המתכון:  (10)
האם אפשר להשתמש בשערות קדאיף במקום אטריות דקות

תגובה 3 - מאת:‏ *. ‏ נשלח בתאריך ‏24/‏12/‏2007 בשעה 17:34.
טעם המתכון:  (9)
טוב מאוד
*האטריות יכולות להיות יותר גדולות ...

תגובה 2 - מאת:‏ האופה הדרומית:*. ‏ נשלח בתאריך ‏16/‏10/‏2007 בשעה 22:29.
אם אינך מעדיפה מרגרינה, החליפי זאת בחצי כוס שמן או בחמאה.

תגובה 1 - מאת:‏ jacon5@walla.com*. ‏ נשלח בתאריך ‏07/‏12/‏2007 בשעה 21:05.
טעם המתכון:  (8)
לדעתינו נושא המרגרינה לא נראה לי משום שפשוט מאוד כולנו יודעים מה מרגרינה יוצרת בעורקים שלנו. מה התחליף למרגרינה ?.

סה"כ נרשמו 8 תגובות למתכון זה.

מקרא: משתמש* - משתמש לא רשום במערכת


הוספת תגובה על המתכון ל


עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים