מרק פיטריות - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|---|---|---|---|
| כמות: 15 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 30 דקות. | |||
| מצרכים: | אופן הכנה: | ||
| 1 בצל בינוני חתוך לקוביות
כף מרגרינה סלסלת פטריות שמפיניון טריות פלפל שחור כפיתאבקת מרק בטעם פתריות 6 כוסות מים פלפל לבן |
מאדים את הבצל במרגרינה.
מוסיפית את הפיטריות ומבשים עם הבצל למשך 10 דק´ על אש קטנה. מוסיפים את המים עם התבלינים, ומבשלים כרבע שעה. מערבבים בקערית נפרדת את הרביכה. מוסיפים בהדרגה למרק על מנת שיסמיך. |
||
| מתכון זה נשלח לאתר ע"י ohad בתאריך 02/07/2008 15:10:36. | |||
